E oficial, „Venom” revine cu partea a doua!

La trei luni de la lansarea filmului original vine vestea cea mare: Tom Hardy se întoarce în „Venom 2”!

Prima parte a fost lansată în octombrie și a ajuns rapid în topul cel mai bine vândute filme (ori datorită prestație lui Hardy, ori că aparține francizei Marvel sau pur și simplu povestea este foarte bună).

MCUComics spune că scenaristul Jeff Pinkner a fost întrebat despre o continuare a filmului „Venom” și, deși nu a dezvăluit nimic din poveste, a confirmat că extraterestrul ciudat va reveni.

Pare de la sine înțeles ca Tom Hardy se va întoarce în rolul Eddie Brock, jurnalistul al cărui corp devine gazda lui Venom în timp ce acesta încearcă să cucerească lumea.

Potrivit Variety, Sony dorește colaborarea cu Kelly Marcel, una dintre scenariștii primului film, pentru scrierea scenariului și pe post de producător executiv.

Avi Arad, Matt Tolmach și Amy Pascal vor reveni ca producători.

Chiar dacă nu se știe nimic despre plot, este posibil ca Marvel să fi lăsat un indiciu într-un clip post credits, unde povestea duce către o confruntare între Eddie Brock și Cletus Kasiddy.

Cunoscut mai bine drept Carnage, Kasiddy este un criminal în serie, psihopat, căruia i s-au oferit niște puteri incredibile de către unul dintre extratereștrii simbioți.

Nu se știe încă o dată de lansare „Venom 2″, dar Sony a pregătit pentru anul viitor două proiecte, cu premiere pe 10 iulie și 2 octombrie 2020.

Morbius„, avându-l în rol principal pe Jared Leto, ar putea fi cel din iulie, ceea ce înseamnă că „Venom 2″ va avea premiera în octombrie 2020, la doi ani de la lansarea primei părți.

Lasă un comentariu